L'EMPRESA

INSTAQUATRE, és una empresa dedicada al sector de les instal•lacions, amb més de 25 anys d'experiència oferint un servei de qualitat, sostenible i amb valor afegit, gràcies a un equip polivalent, jove i amb vocació de servei als seus clients.
Fruit de la seva aposta per la qualitat i la excel•lència, INSTAQUATRE està certificada per la norma ISO 9001, i disposa de classificacions empresarials atorgades per la Generalitat de Catalunya per a poder optar a obres públiques.

Forma part d'INSTAQUATRE GRUP, conjunt d'empreses encaminades a oferir un servei global i multi tècnic als seus clients.

MISSIÓ

INSTAQUATRE vol ser el millor aliat dels seus clients, assessorant i posant a la seva disposició una àmplia experiència en els àmbits del disseny, execució i adequació d'instal•lacions, així com la realització de projectes d'edificació.
La nostra missió es oferir als nostres clients un servei integral per a la realització dels seus projectes i instal.lacions, amb la finalitat d'optimitzar el seu rendiment i aconseguir una reducció de costs.

VALORS

Vocació de servei - A INSTAQUATRE som un equip professional amb vocació de servei als nostres clients, oferint qualitat i flexibilitat. La satisfacció dels nostres clients i els usuaris de les seves instal.lacions, es la pedra angular de la nostra raó de ser.

Sostenibilitat ecològica - INSTAQUATRE aspira a contribuir per mitjà dels seus serveis, a millorar la situació mediambiental global, gràcies a la eficiència energètica de les instal.lacions que realitza.

Experiència - INSTAQUATRE reuneix la solidesa i coneixements necessaris per tal d'oferir solucions tècniques a les diferents tipologies d'instal.lacions existents.

Eficàcia i flexibilitat - Amb una orientació vers el servei, INSTAQUATRE realitza les seves tasques amb el major rigor tècnic, per tal de ser més eficaços i flexibles i aconseguir pels seus clients, un estalvi en els costs.

Capital humà - INSTAQUATRE disposa d'un equip multi tècnic i professional, que forma part d'una manera primordial dels seus principals actius.